פטריות עם שמן כמהין ותבלינים

חומרים

בצל גדול קצוץ דק
שמן זית/חמאה
מלח אטלנטי (בלי פלפל שחור/לבן)
קינמון
ציפורן
פלפל אנגלי
פורטובלו
שיטאקה
שמפיניון
פטרוזיליה
שמן כמהין
פקורינו?

ההכנה

לקצוץ דק בצל גדול.
לאדות עם שמן זית + מים במחבת בחום בינוני.
להוסיף למחבת בתהליך האידוי את התבלינים רצוי טחונים או כתושים (כדי שאף אחד לא ילעס אותם חלילה).
כאשר המים התאדו והבצל החל להזהיב אפשר להוסיף את הפטריות הפרוסות.
אם יש צורך בעוד מעט שמן, אפשר להוסיף.
להזהיב הכל ביחד (חום בינוני. כן?)
לטעום ולתקן תיבול
להוסיף את הפטרוז ולאחד טעמים עוד רגע על האש
להוריד ולהוסיף כ- חצי כפית שמן כמהין
לערבב בעדינות.
לשים על פסטה (או פוקאצ'ה, או….פילו קריספי. או כמילוי בבצק עלים/דפי אורז..עוד רעיונות?)
תיהנו

נא לבדוק את החיבור לרשת

דילוג לתוכן