אפשר לשים פירות חתוכים בתחתית התבנית או להגיש עם ריבה/ סירופ/או פירות למעלה
החומרים:
3 ביצים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
3 תפוזים (קליפה, מיץ, + 2 פרוסים)
קליפת תפוז מגוררת
80 מ”ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים טבעי
80 מ”ל (1/3 כוס) שמן
1/2 כפית תמצית שקדים
קןרט מלח
וניל
300 גרם (3 כוסות) שקדים טחונים דק (אפשר להחליף 100 גר בשבבי קוקוס)
2 כפיות גדושות א.אפיה
2 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית. (2 תבניות אינגליש קייק)
מקציפים ביצים עם סוכר 8-6 דקות לתערובת תפוחה מאוד ובהירה. מוסיפים קליפת תפוז, מיץ תפוזים, שמן ושקדים טחונים ומקפלים בעדינות לבלילה אחידה. יוצקים לתבנית.
אופים 50-40 (40 דקות אצלי). דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.