בלוג

המבורגר טבעוני

ללא גלוטן בצל שמתקרמל על בסיס מים וכף שמן חומרים 1 סלסלה פטריות שמפיניון 1 סלסלה פטריות פורטובלו 1/2 סלסלה פטריות שיטאקה טריות 2 פטריות

קרא עוד »

לחם מחמצת ללא גלוטן

"לעורר" את המחמצת. להוציא מהמקרר ןלהוסיף לה קמח אורז ומים לפחות חצי שעה לפני תחילת העבודה, כדי שתתחיל לתסוס ולעבוד. {ומה אם אין לי מחמצת

קרא עוד »

דלעת צלויה

דלעת. אחד הירקות הטעימים והמאפשרים מגוון גדול מאוד של מאכלים שניתן להכין ממנה. סלטים שונים או מילויים (מלוח, מתוק, חריף, חמוץ..). מבושלת בתוך עצמה עם

קרא עוד »

כרוב כבוש

המטבח שלי תוסס.סססס. כרוב כבוש = פרוביוטיקה טבעית ונהדרת. קל להכין בבית, ולא דומה לשום דבר מוכן שנמצא בתוך קופסה וממתין לגאולתו. והמתכון – קלי

קרא עוד »
דילוג לתוכן