המתכון הזה מבוסס על מתכון אחר בשם "אצבעות שוקולד, אבל לקח לי הרבה זמן והרבה כלים מלוכלכים ותכל'ס, כמה שזה טעים זה עדיין מעצבן.אז אני
אבקת הפטריות הזו תעשיר ותעמיק כל תבשיל שתבחרו לשים בו אותה. היא קלה מאוד להכנה ודורשת רק את זמן ייבוש הפטריות בתנור. ולמתכון עצמו –
טעים מאוד והכי קל להכנה. אז מה הבעיה אתם שואלים? – זה ממכר מומלץ להגיש עם יוגורט/צזיקי/מרק או סתם ככה לנשנש עם יין אדום חומרים:
נתחיל מזה שאקונומיקה היא חומר ניקוי שמככב במרבית הבתים וגם אני משתמשת בזה במסגרת הנקיון השוטף, אבל, ובמיוחד במטבח שבו הפעילות היא שוטפת ואני רוצה
להשרות 1/2 כוס שקדים וכוס אורז דביק או אורז לריזוטו או ארוז עגול, לפחות 8 שעות ב 4 כוסות מים.לטחון בבלנדר ולסחוט באמצעות חיתולאנחנו נשתמש
כבר מזמן רציתי לבשל מרק פטריות. כמו זה שרשום ב DNA שלי ובזכרון התאי של התת מודע שלי (שרק אלוהים יודע איך המתכון רשום שם).
אני צמחונית כל כך הרבה שנים שכבר מזמן שכחתי את טעמו של הבשר (ואם זה היה תלוי בי אז, לא הייתי אוכלת בשר גם לא
אני אוהבת עלי גפן. משהו בטעם שלהם כשהם עשויים טוב, יכול לגרום לי שלא להתרחק מהצלחת עד שהיא לא נגמרת.אז איפוא הבעיה?1. אין לי סבלנות
במקום חלב פרה, קצפת ועוד כל מיני דברים ובעיקר כי עם עליות המחירים המטורפות וההבנה מתוך הביוכימיה של המזון (שאני משתלמת בה עכשיו), מה תחליפי
הרבה חשבתי על הרעיון של ליצור סוג של תחליף לאבקות המרק התעשייתיות. בלי תועפות של מלח (שמשמש כחומר משמר), ובלי מעשירי טעם כאלה ואחרים ובלי
אפשר לשים פירות חתוכים בתחתית התבנית או להגיש עם ריבה/ סירופ/או פירות למעלה החומרים: 3 ביצים150 גרם (3/4 כוס) סוכר3 תפוזים (קליפה, מיץ, + 2
החומרים היבשים 3 תפוחי עץ קלופים ופרוסים מושרים במים עם לימון למניעת השחרה. צימוקים, אגוזים, שקדים, קוקוס, אוכמניות (או בכלל מה שבא לכם) חומרים רטובים
(ולמרות שהם עשויים מכוסמת, אין להם טעם וריח שאופיניים לכוסמת).הקרקרים האלה מספקים מבחינתי, את המקום שהפה מחפש משהו טעים, או שרוצים למרוח ממרח כלשהוא אבל
חומרים בצל גדול קצוץ דק שמן זית/חמאה מלח אטלנטי (בלי פלפל שחור/לבן) קינמון ציפורן פלפל אנגלי פורטובלו שיטאקה שמפיניון פטרוזיליה שמן כמהין פקורינו? ההכנה לקצוץ
את הרעיון וההשראה למתכון קיבלתי מאחת מתכניות הטלויזיה שצפיתי בה ברגע של התשה מאירועי אותו יום. משהו בהתלהבות הכללית באותו אולפן גרם לי להתעורר, לפתוח
ללא גלוטן בצל שמתקרמל על בסיס מים וכף שמן חומרים 1 סלסלה פטריות שמפיניון 1 סלסלה פטריות פורטובלו 1/2 סלסלה פטריות שיטאקה טריות 2 פטריות
"לעורר" את המחמצת. להוציא מהמקרר ןלהוסיף לה קמח אורז ומים לפחות חצי שעה לפני תחילת העבודה, כדי שתתחיל לתסוס ולעבוד. {ומה אם אין לי מחמצת
דלעת. אחד הירקות הטעימים והמאפשרים מגוון גדול מאוד של מאכלים שניתן להכין ממנה. סלטים שונים או מילויים (מלוח, מתוק, חריף, חמוץ..). מבושלת בתוך עצמה עם
עזבו אתכם מקילוף, ריסוק ובישול ממושך, שלא לדבר על השגחה על הסיר ו.ו..ו..זה מתכון נפלא, קל,פשוט וטעים בטירוף ויש לו עוד שתי תכונות: מתאים לכל
נא לבדוק את החיבור לרשת