בלוג

טופו דג

כל כך הרבה שנים אני צמחונית שכבר מזמן שכחתי טעמו של דג. אני יכולה לזהות אותו רק לפי הריח (ולא תמיד, כלומר בד"כ, זה לא

קרא עוד »

אבקת פטריות

אבקת הפטריות הזו תעשיר ותעמיק כל תבשיל שתבחרו לשים בו אותה. היא קלה מאוד להכנה ודורשת רק את זמן ייבוש הפטריות בתנור. ולמתכון עצמו –

קרא עוד »

נוזל ניקוי מקליפות לימון

נתחיל מזה שאקונומיקה היא חומר ניקוי שמככב במרבית הבתים וגם אני משתמשת בזה במסגרת הנקיון השוטף, אבל, ובמיוחד במטבח שבו הפעילות היא שוטפת ואני רוצה

קרא עוד »

מרק פטריות שלי

כבר מזמן רציתי לבשל מרק פטריות. כמו זה שרשום ב DNA שלי ובזכרון התאי של התת מודע שלי (שרק אלוהים יודע איך המתכון רשום שם).

קרא עוד »

סלסה לתיבול ובישול

הרבה חשבתי על הרעיון של ליצור סוג של תחליף לאבקות המרק התעשייתיות. בלי תועפות של מלח (שמשמש כחומר משמר), ובלי מעשירי טעם כאלה ואחרים ובלי

קרא עוד »

המבורגר טבעוני

ללא גלוטן בצל שמתקרמל על בסיס מים וכף שמן חומרים 1 סלסלה פטריות שמפיניון 1 סלסלה פטריות פורטובלו 1/2 סלסלה פטריות שיטאקה טריות 2 פטריות

קרא עוד »

לחם מחמצת ללא גלוטן

"לעורר" את המחמצת. להוציא מהמקרר ןלהוסיף לה קמח אורז ומים לפחות חצי שעה לפני תחילת העבודה, כדי שתתחיל לתסוס ולעבוד. {ומה אם אין לי מחמצת

קרא עוד »

דלעת צלויה

דלעת. אחד הירקות הטעימים והמאפשרים מגוון גדול מאוד של מאכלים שניתן להכין ממנה. סלטים שונים או מילויים (מלוח, מתוק, חריף, חמוץ..). מבושלת בתוך עצמה עם

קרא עוד »

כרוב כבוש

המטבח שלי תוסס.סססס. כרוב כבוש = פרוביוטיקה טבעית ונהדרת. קל להכין בבית, ולא דומה לשום דבר מוכן שנמצא בתוך קופסה וממתין לגאולתו. והמתכון – קלי

קרא עוד »

נא לבדוק את החיבור לרשת

דילוג לתוכן